Home  /  Over GILO  /  Opvang

Het gemeentebestuur zorgt voor de kinderopvang op schooldagen voor en na de lesuren. 

Voor- en naschoolse opvang

Gaat uw kind in groot-Oosterzele naar school, is het verplicht uw kind te registreren in i-School.

Ook al denkt u de opvang nooit nodig te hebben, je weet maar nooit... 

Is uw kind niet geregistreerd en het is toch aanwezig in de opvang, dan betaalt u het maximale verblijf voor die dag.

Opvang
  • 's morgens vanaf 7 uur tot een kwartier voor aanvang van de lessen
  • 's avonds vanaf een kwartier na het einde van de lessen tot 18 uur
U meldt uw kind 's morgens persoonlijk aan bij de begeleider en meldt het 's avonds ook weer persoonlijk af. Alleen zo kan de begeleider op een correcte en veilige manier de aanwezigheden van alle kinderen bijhouden.
Gebeurt het aan- en afmelden niet correct, wordt ook het maximale verblijf van het kind aangerekend.

De voor-en naschoolse opvang te Gilo Oosterzele en de buitenschoolse opvang het Vinkemolentje is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 472/17 99 58.

Locatie
De opvang gebeurt op de vestigingen zelf. 

Op woensdagnamiddagen tijdens het schooljaar is er geen opvang in de vestigingsplaats Balegem en Scheldewindeke, maar wel op de hoofdschool te Oosterzele. De buitenschoolse kinderopvang op woensdagnamiddag heet 'Het Vinkemolentje'.

Buitenschoolse kinderopvang: 'Het Vinkemolentje'

Hoe kan mijn kind deelnemen aan de opvang op woensdagnamiddag?

  1. U brengt de online registratie in i-Active in orde: klik hier
  2. Schrijf online in op www.i-active.be/login voor een infomoment bij dienst Sport en Jeugd. Tijdens dit infomoment krijgt u meer uitleg bij de werking van Het Vinkemolentje, ondertekent u de schriftelijke overeenkomst en neemt u kennis van het huishoudelijk reglement. Ook is er ruimte voor vragen. Pas na de ondertekening van de overeenkomst kan uw kind deelnemen aan de opvang van 'Het Vinkemolentje'.
  3. Telkens wanneer uw kind naar de opvang op woensdagnamiddag gaat, laat u dit weten aan de school van uw kind. Zo weten de leerkrachten of uw kind mee moet gaan met de bus die de kinderen van de verschillende vestigingsplaatsen naar de hoofdschool brengt. 

De opvang op woensdagnamiddag is betalend vanaf het moment dat uw kind op de bus stapt tot het tijdstip waarop u uw kind komt afhalen.

 Locatie
In de hoofdschool te Oosterzele, Geraardsbergsesteenweg 69-71.

Registreer je kind online

Voor alle initiatieven gebruiken we hetzelfde online platform voor registratie en inschrijving: i-Active. U registreert uw kind als volgt:
Surf naar www.i-active.be/oosterzele/registreren, met Google Chrome of Internet Explorer.

Registreren

TIP: typ de URL bovenaan in de balk van uw browser. Als u googelt op de term i-Active, riskeert u de juiste pagina niet te vinden.
Houd rijksregisternummer van uzelf, uw partner en uw kind(eren) bij de hand. U ontvangt automatisch per e-mail een login en paswoord. Hiermee kan u later uw gegevens aanpassen en inschrijven voor vakantieactiviteiten.

Problemen?
Lukt het registreren niet of hebt u geen toegang tot internet? Neem contact op met de dienst Sport en Jeugd. Zij helpen u graag verder.

Contact
Dienst Sport en Jeugd
 Sporthal De Kluize Sportstraat 5

    9860 Scheldewindeke

 09 362 48 92
 jeugddienst@oosterzele.be