Run&Walk for Nicolas 2021
                       van vrijdag 21 mei t.e.m. zondag 30 mei

BEKIJK HIER HET PROMOTIEFILMPJE

REGISTREER HIER JE KILOMETERS

PARCOURS VAN 5KM & 11KM Boekje met parcours en fotozoektocht te verkrijgen in Louis Delhaize op het Dorp in Oosterzele! (beide wandelingen zijn voorzien van wegwijzers)

5km-US6df111km-qgXCq2

Run&Walk for Nicolas… voor velen inmiddels een bekend, sportief evenement in de maand mei of juni. Maar door de jaren heen hebben we ook al veel nieuwe kinderen en ouders mogen verwelkomen op ons GILO die Nicolas niet gekend hebben. Voor hen schetsen we graag even hoe de 'Run&Walk for Nicolas' ooit tot stand kwam. 

Nicolas zette zijn eerste stappen op onze school in 2012. Hij was steeds een heel flinke, plichtsbewuste jongen met een zacht karakter en een groot hart voor al zijn vriendjes. In januari van 2017 sloeg het noodlot toe. Wat aanvankelijk de symptomen van een longontsteking waren, bleek plots een zeldzame kruising van lymfeklierkanker en leukemie te zijn. 

Om Nicolas en zijn familie te steunen in deze harde strijd besloten we met het team een sportief evenement op poten te zetten. Helaas stierf Nicolas op 14 april nog voor onze eerste editie had plaatsgevonden. Sindsdien organiseren we de Run&Walk jaarlijks als eerbetoon aan hem. Hij zou nu in het 6e leerjaar gezeten hebben. 

De voorbije jaren konden we met de Run&Walk for Nicolas maar liefst €18 819 schenken aan het goede doel. Een mooi bedrag voor zij die dagdagelijks echt het verschil maken voor mensen zoals Nicolas en zijn familie.

Met deze Run&Walk willen we de familie van Nicolas opnieuw een hart onder de riem steken en geld inzamelen voor het Kinderkankerfonds. Een kleine daad voor een groots resultaat. Een financieel duwtje in de rug zodat kleine helden zoals Nicolas met de beste zorgen kunnen omringd worden. 

Geniet van de wandelingen, loopjes, fietstochten,… voor Nicolas! 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun!

GILO-team Oosterzele