GILO Oosterzele

Het mooiste wat je hier kan worden, is jezelf! 

Contacteer ons

Geraardsbergsesteenweg 69 
9860 Oosterzele (hoofdzetel)
09 362 61 20
gilo.oosterzele@oosterzele.be

Schooluren

VM: 8u50 – 12u00
VM: 8u50 – 11u35 (woensdag)
NM: 13u10 – 15u55
NM: 13u15 – 15u00 (vrijdag)

NIEUWS & ACTIVITEITEN OOSTERZELE

ONZE KLASSEN IN OOSTERZELE

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

Peuter- en 1e kleuterklas 

Juf Katia Van Waeyenberge, Juf Inge Aper (ondersteuning) & Juf Anneke Van Wanzeele (kinderverzorgster) 

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

2de kleuterklas

Juf Lieselot Van Steenberge 

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

3de kleuterklas

Juf Marianne De Nollin (4/5) & Juf Inge Aper (1/5) 

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

1e leerjaar

Juf Joke Dhaeyer

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

2e leerjaar

Juf Evi De Paepe

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

3e leerjaar

Juf Charlotte De Canck (4/5) & Meester Luc De Cuyper (1/5)

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

4e leerjaar

Juf Natalie Van Quathem

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

5e leerjaar

Juf Saskia De Landsheere (4/5) 

& Meester Luc De Cuyper (1/5)

gilo-bavegem-09-(dsc_4641)-gHgoQ1

6e leerjaar

Juf Evelien Galle

OVER ONZE AFDELING


gilo-bavegem-11-(dsc_4653)-680Vo1154225865_4058656010834725_8549002921457172617_n-ITdG11

Kleuters

Op onze kleuterschool beleef je de gekste avonturen met Juf Katia, Juf Inge, Juf Anneke, Juf Lieselot en Juf Marianne. Stuk voor stuk juffen met een groot hart voor kinderen! Gelukkige kleuters die zich thuis voelen op onze school is hun grootste doel. Elke dag opnieuw bieden ze kansen om de kinderen te laten "groeien", heel wat te leren en hun talenten verder te ontdekken en te verrijken. 

De speelleerhoeken in de kleuterklassen bieden heel wat kansen. Bij aangenaam weer trekken we graag naar buiten voor verschillende activiteiten. Ook culturele, sportieve en ontspannende uitstapjes staan regelmatig op het programma. We leren graag in de brede zin van het woord en streven naar een stevige fundering voor het verdere leren!

Op dinsdagnamiddag en woensdagvoormiddag kunnen de kleuters zich uitleven in de bewegingslessen bij Juf Kimberly en Juf Marieke. Bewegen, spelen en leren met de vriendjes is zo leuk! 

Voor elke instap in de kleuterschool organiseren wij een infobabbel en open klasdag. Tijdens deze voormiddagen kan je, samen met je kindje, "het leven zoals het is in de kleuterklas" komen aanschouwen, meevolgen en tegelijkertijd kennismaken met de juffen en de vele vriendjes.

Enkele troeven van onze kleuterschool:

- een slaaphoekje voor peuters die nog behoefte hebben aan een middagdutje

- een aparte speelplaats en eetzaal voor de kleuters 

- een ruime turnzaal waar de kleuters ook bij regenweer naar hartenlust kunnen spelen


Aarzel niet om ons een bezoekje te brengen, wij ontvangen jullie heel graag!

Stuur een mailtje naar gilo.oosterzele@oosterzele.be en wij nemen zo vlug mogelijk contact met je op! 

Lager 

In onze lagere afdeling staan Juf Joke, Juf Evi, Juf Charlotte, Meester Luc, Juf Natalie, Juf Saskia en Juf Evelien elke dag voor je klaar. Elke leerling wordt begeleid door een gedreven en nauw samenwerkend team dat wil helpen bouwen aan een mooie toekomst voor elk kind.

Samen met de kinderen proberen we elke dag op een fijne manier school te maken waarbij sociale interactie en welbevinden een belangrijke rol spelen. Ieder kind is voor ons uniek, heeft kwaliteiten en dromen. De verwezenlijking daarvan vraagt om uitdagende leertrajecten die de leerlingen prikkelen en motiveren. Ons streefdoel is om kinderen een uitgebreide basis mee te geven waarop ze levenslang kunnen terugvallen.

Naast de uitdagende vakken die in de klas aangeboden worden, kunnen onze kinderen ook genieten van toffe bewegingslessen bij juf Els. Tweewekelijks staat er zwemmen op het programma. Wij houden van bewegen! Op woensdag is het 'wieltjesdag' en mogen we  onze step, skateboard,... meebrengen naar school. Op vrijdag halen we onze beste dansmoves boven want dan is er muziek op de speelplaats!

Voor de levensbeschouwelijke vakken kan een keuze gemaakt worden uit een ruim aanbod: Godsdienst bij Juf Natascha,  Zedenleer bij Juf Cindy, Islamitische godsdienst,... De leerlingen krijgen tijdens deze lessen de kans om zichzelf nog verder te ontwikkelen. 

We streven er naar om het welbevinden van elk kind nauw op te volgen. Kinderen die zich goed voelen, komen gemakkelijker tot leren en daar willen wij alles voor doen! In overleg met het zorgteam en ouders sturen we bij waar nodig want wij geloven oprecht in de mogelijkheden van elk kind! 

Interesse in onze lagere school?

Stuur een mailtje naar gilo.oosterzele@oosterzele.be en wij nemen zo vlug mogelijk contact met je op! 

gilo-bavegem-15-(dsc_4672)-GkQAF2speelplaats-lager-ITdG12
gilo-bavegem-15-(dsc_4672)-GkQAF2

Een 'groene' en 'open' school

GILO Oosterzele….een toffe, kleine school in een landelijke omgeving vlakbij het dorp van Oosterzele. De school is gemakkelijk bereikbaar en de verbindingen zijn optimaal.

Op onze afdeling hebben we enkele uitzonderlijke, groene pareltjes. Zo kunnen wij genieten van een groot grasveld waarop we kunnen spelen, leren en buiten turnen. Voor kinderen met groene vingers is onze moestuin een aangename plaats om te vertoeven. Ook onze kippen zijn graag geziene bewoners door groot en klein. 

We willen een 'open' school zijn met een familiale sfeer waarbij vriendschap en respect centraal staan en elk kind de 'ruimte' geven om optimaal te ontwikkelen. De betrokkenheid van de kinderen én de ouders spelen hierbij een grote rol.

We maken graag SAMEN school! 

kaartje-zomer-Dkngo1